Vergaderen

In de prachtige omgeving van Groesbeek zijn diverse gelegenheden waar u ongestoord kunt vergaderen. Desgewenst kunt u uw vergadering combineren met een ontspannen activiteit of een voortreffelijk diner.

Conferentieoord De Poort

Biesseltsebaan 34
6561 KC Groesbeek
Tel.. 024-3971204
Fax. 024-3971745           
Email: info@depoort.org
Website: www.depoort.org 

                                                    

Conferentieoord de Poort is een ruim opgezet en prachtig gelegen gebouwencomplex met tien hectare eigen terrein. De Poort ligt in de bosrijke omgeving van het Rijk van Nijmegen tussen Groesbeek en Malden. Natuur, rust en ruimte zorgen voor een prettige en informele sfeer, waarin professionaliteit en spiritualiteit hand in hand gaan. Omdat vergaderen, trainen en studeren veel aandacht en concentratie vragen, en De Poort deze processen maximaal willen ondersteunen, heeft men ervoor gekozen een alcoholvrij conferentiecentrum te zijn. Veel organisaties weten dit inmiddels te waarderen.
Het conferentieoord biedt logies aan 120 personen, in 48 kamers voor één tot drie personen. Voor vergaderingen, trainingen en cursussen beschikt men over vijftien zalen van 8 tot 250 personen. Het restaurant - met ruime terrassen en een serre - heeft een buffetcapaciteit van 250 personen.

Conferentiecentrum Holthurnse Hof

Zevenheuvelenweg 48a
6571 CK
Berg en Dal
Tel. 024-6841744
Fax. 024-6842661
Email: info@holthurn.nl
Website: www.holthurn.nl

                                                  


Conferentiecentrum Holthurnse Hof is gelegen aan de prachtige Zevenheuvelenweg in Berg en Dal nabij Nijmegen en Arnhem.  Het hotel biedt 36 hotelkamers en 21 luxe vergaderzalen voor vergaderingen en conferenties van 2 tot 350 personen per bijeenkomst. Alle vergaderzalen beschikken over daglicht, flipover, overhead, tv, video, projectiescherm en zijn onlangs gerenoveerd.

 Landgoed Jachtslot de Mookerheide

Heumensebaan 2
6584 CL Molenhoek
Tel. 024-3583035
Email: info@mookerheide.nl
Website: www.mookerheide.nl

 

Letterlijk vergaderen op de (Mooker)hei!
Landgoed Jachtslot De Mookerheide is meerdere malen uitgeroepen door een onafhankelijke jury uit zo'n 500 geselecteerde landelijke trainingslocaties uitgeroepen tot Dé trainingslocatie van Nederland! 
Met vergaderaccommodatie De Stijgbeugel biedt Jachtslot de Mookerheide een opstap aan wie hogerop wil. Vier fraai gestileerde vertrekken midden in het bos nodigen uit tot bezinning en overdracht van kennis en ervaring. De Stijgbeugel op zijn unieke locatie beschikt over alle moderne faciliteiten en met De Amazone over een eigen restaurant.

Herberg Restaurant 't Zwaantje

Groesbeekseweg 106
6585 KH Mook
Tel. 024-6961434
Email: info@t-zwaantje.nl
Website: www.t-zwaantje.nl

 

   
In de bossen van het rijk van Nijmegen tussen de heuvels van Groesbeek en Mook en op een steenworp afstand van de Mookerheide, vindt u Herberg Restaurant 't Zwaantje. Ruim honderd jaar is deze ontmoetingsplaats met een hart in handen van de familie Meeussen. In 2008 ontvingen zij het Koninklijk predikaat van Hofleverancier.
Al meer dan vijf generaties lang zorgt de combinatie van enthousiasme, vakmanschap en ongedwongen gastvrijheid er voor dat u zich hier thuis voelt. Ontspannen op het terras, lekker en gezond genieten in het restaurant, een geslaagde bruiloft, familiefeest, receptie of zakelijke bijeenkomst. Voor elke gelegenheid bent u van harte welkom.


Fletcher Hotel Restaurant Erica

Molenbosweg 17
6571 BA Berg en Dal
Gemeente Groesbeek (bij Nijmegen)
Tel.: +31(0)24-684 35 14
Fax.: +31(0)24-684 36 13
info@hotelerica.nl
www.hotelerica.nl  
  

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte locatie voor een zakelijke of feestelijke bijeenkomst is Fletcher Hotel-Restaurant Erica uitermate geschikt. In dit hotel, gelegen in het rijk van Nijmegen is men volledig ingesteld op de uiteenlopende wensen van de gasten. De sfeervolle zalen beschikken over daglicht en bieden uitzicht op de bosrijke omgeving rondom het hotel. Door de stijlvolle aankleding en flexibele wanden zijn de zalen geschikt voor uiteenlopende evenementen zoals seminars, vergaderingen, presentaties, trainingen, feesten, recepties en bruiloften.

 

                 

  

        

       GEHEIMEN VAN BERG & DAL