Winkelen in Groesbeek

In het centrum van Groesbeek vindt u winkels en terrassen. Verwen uzelf of uw thuisfront met leuke kleding, woonaccessoires, beautyproducten of een bloemetje.  Voor openingstijden klikt u hier. Meer winkels klik hier .

Onze tips:

VillaStrada Schoenen

Dorpsstraat 18
6562 AB Groesbeek
T: 024 - 397 61 10
E: info@villastrada.nl
www.villastrada.nl

Kopen bij Villastrada
Wie bij Villastrada koopt , krijgt kwaliteit. De voeten worden eventueel opgemeten en er wordt tijd genomen voor een persoonlijk advies! De collectie is kwalitatief hoogwaardig en modieus, maar niet doorsnee. Dat wil zeggen dat er een ruime variatie is in wijdtematen, veel modieus comfort en het gebruik van inlegzolen voor een groot deel van de collectie. Of u nu op zoek bent naar de ideale pasvorm, een goed advies of die onweerstaanbare mode schoen, bij Villastrada bent u aan het goede adres.
Villastrada heeft o.a. de volgende merken: Gabor, Wolky, Paul Green, Footnotes, Durea, Xsensible, Floris van Bommel, van Lier en Giorgio.

Loop binnen en overtuig uzelf.

Modehoek Fashion & More
Dorpsplein 4
6562 AH GROESBEEK
024-3970898
www.modehoekfashion.nl
info@modehoekfashion.nl


Modehoek Fashion & More is een sfeervolle winkel vol damesmode, woonaccessoires en brocante cadeau-idee├źn en is al decennia een begrip in de regio. In het gezellige hart van Groesbeek vind je twee verdiepingen betaalbare mode, waar zowel moeder, dochter als oma gegarandeerd slagen.

De 1e etage biedt een diversiteit aan merken voor een modern tijdloze of juist klassieke look. Enkele merken zijn oa. Street-One, Onetouch, Enelle, Dolce Vita, Uno Due, Apanage, Kapalua, Monari, Olsen, Rosner maar ook Angels, die voldoende inspiratie geven voor de moderne vrouw van nu.

De beneden verdieping vormt een shopparadijs voor alle eigentijdse meiden en vrouwen van nu. Hier vind je trendy merken van oa. Vero Moda, Only, EDC, Punkyfish, Gio-Goi, Frieda & Freddies, Geisha, OGE & Co. Al met al is Modehoek een bijzondere winkel waar je je altijd welkom voelt. Proef die bijzondere sfeer en kijk ook eens op www.modehoekfashion.nl.

Meer winkelen in Groesbeek, klik hier.