CREATIEF GROESBEEK

De onderstaande creatieve ondernemers en kunstenaars bieden workshops en curssussen aan die u in groepsverband of individueel kunt reserveren:

Atelier Decorations & ART
Marga Nillesen
Lage Horst 6
6562 KT Groesbeek
Tel. 024-3971733
mnillesen@online.nl 
www.decorations-art.nl
 
Bij de boerderij treft u een ruim atelier aan waar men op afspraak aan workshops deel kan nemen. Er is een ruime keuze voorhanden: van schilderen op porselein, glas, doek en hout tot groendecoraties, van mozaieken tot sieraden maken, voor jong en oud.
Grote groepen mogelijk, eventueel in combinatie met boerenlunch, barbecue, buffet, boerengolf, steppen door Groesbeek, picknicken in de wei, koeien melken of workshop boerenbeleving.
 
Workshop Beeldhouwen
Boerderijcamping Nederrijkswald
Fam. Müskens
Zevenheuvelenweg 47
6571 CH Berg en Dal
Tel. 024-6841782
info@nederrijkswald.nl
www.nederrijkswald.nl
 
Bij de camping en discgolf-weilanden kunt u onder professionele begeleiding beeldhouwen. De fam. Müskens informeert u graag over de mogelijkheden van deze workshop, maar ook over de mogelijkheden voor discgolf, camping , buffetten en bbq.
 
Workshop Aquarel (dag of meerdaags)
Caming De Hoge Hof
Fam. Langeveldt
Derde Baan 14
6561 KH Groesbeek
Tel. 024-3971225
dehogehof@planet.nl
www.dehogehof.com
Op een prachtige heuvel met wijds uitzicht ontvangt de fam. Langeveldt regelmatig kunstenares Margo Van Veghel voor een cursus Aquarel in het landschap. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.
 
Creatieve workshops bij het Afrika Museum
Afrika Museum
Postweg 6
6571 CS Berg en Dal
Tel. 024-6847272
info@afrikamuseum.nl
www.afrikamuseum.nl
Het Afrika Museum in Berg en Dal geeft tijdens evenementen en op afspraak uiteenlopende creatieve workshops, zoals vruchtbaarheidspoppetjes maken, kalebas beschilderen en kleien met Afrikaanse tekens.
 
Workshops *By Mariel*: smartlappen of tekenen/schilderen
Marielle Poelen
Cranenburgsestraat 41
6561AM Groesbeek
06-41816240
mariellepoelen@gmail.com
www.bymariel.nl
Workshops worden op de boerderij of op locatie gegeven.
Workshops tekenen/schilderen: Je eigen huis begon ooit als een tekening. De auto waarin je rijdt is als een krabbel op een stukje papier begonnen, het kopje waaruit je je thee
drinkt is ooit geschetst. Je kunt het zo gek niet bedenken, tekenen staat aan de basis van bijna alles. Tekenen is leren kijken. Het leert je (opnieuw) je ogen te openen voor al het moois om je heen.
Workshop smartlappen: In een morgen of middag maken we samen een tekst op een bestaand nummer op componeren samen een nieuwe gelegenheidstopper. Je zult er versteld van staan waar je toe in staat bent als je er samen de schouders onder zet en het is geweldig om samen muziek te maken. Leuk om te doen met je vrienden,
ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest of als teambuilding.

 

                 

  

        

       GEHEIMEN VAN BERG & DAL